Equip humà

David FerréDAVID FERRÉ

Piano, agrupacions i direcció.

Títol Superior de Música especialitat piano (Conservatori Superior del Liceu de Barcelona), Curs de direcció de Centres Educatius (ESADE), Postgrau en gestió i polítiques culturals (UB), Màster en gestió d’empreses i institucions cultural (UB). Actualment estudiant Professor en Pedagogia IEM al Liceu de Barcelona.

Membre de junta de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música) des del 2010.

Músic en actiu en diferents grups de música actual i tradicional: Orquestra Estelada, Penjats de l’ham, Arrels, Toca’m el Xotis.

Ha treballat en diverses escoles municipals de música. Des de 2005 és director i professor de piano a l’EMMA.

ALBERT FERRÉ

Saxo, clarinet i flauta travessera.

Obté el diploma de Grau Professional al Conservatori de Tarragona, amb el professor Quim Subirats, i el Grau Superior de Saxofon al Liceu de Barcelona amb el professor Albert Julià. Paral·lelament als estudis de música clàssica cursa estudis d’harmonia moderna al Taller de Músics de Barcelona. Als conservatoris de Montreuil i al conservatori Nadia Boulanger a París obté el DEM en l’especialitat de Jazz (Diploma d’Estat). A cursat estudis amb els professors: Malo Valois, Xavier CoboNicolas Dary, Pierre Gastaldin, i masters class amb Dave LibmanSteve Coleman i Christophe Bois.
De forma autodidàctica s’interessa a la flauta travessera, el clarinet, la guitarra i a la música electrònica.
A estat membre de vàries formacions musicals, anant del jazz a la pop i les músiques del món.

Elisabel_Perez_2-2_20080523135522ELISABET PÉREZ

Llenguatge musical i corals.

Va començar els estudi de música al conservatori de Reus, aconseguint la titulació de grau mitjà en l’especialitat de violí, i piano i cant com a instruments complementaris. Després va continuar els estudis de violí amb la prestigiosa violinista Eva Graubin. Ha tocat en diverses orquetres (JODT, Germinans…) fent concerts entre altres llocs al Palau de la Música. Actualment està treballant a l’EMMA i al centre de música de Reus, i forma part del grup de música tradicional ELS TRENCASONS, i de l’orquestra Germinans.

 

JordiJORDI ADSERÀ

Guitarra elèctrica i agrupacions de guitarres.

Obté el grau mitjà de guitarra al Conservatori de Vila-seca i la diplomatura de Mestre Especialitat de Música a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona l’any 2008. Té el mòdul professional d’animació sòcio-cultural des de l’any 1997. Estudia durant 4 anys guitarra elèctrica a l’escola “Music-Art” de Valls amb el professor Ricard Masjoan.

Des de 2005 imparteix classes de guitarra elèctrica i guitarra clàssica a l’Escola Municipal de Música de Alcover, i a l’Escola de Música de El Catllar des de 2006. Experiència com a músic en diferents grups i orquestres de música moderna.

SalvadorSALVADOR MARTÍN

Guitarra clàssica.

Realitza els estudis de guitarra clàssica nivell elemental i mitjà amb Antoni Baiget al Conservatori de Vila-seca i els estudis de superior amb Fernando Rodríguez, obtenint la llicenciatura al Conservatori del Liceu de Barcelona. Des de 2003 imparteix classes de guitarra a l’escola de música MÚSIC ART de Valls i des de 2006 a l’Escola Municipal de Música d’Alcover.

Compagina la seva tasca docent amb la de director del grup d’havaneres PENJATS DE L’HAM de Valls, on també hi participa com a guitarrista i veu.

Oscar_Fernandez_4_20090317115930ÒSCAR FERNÁNDEZ

Piano, llenguatge, combo.

Nascut a la ciutat de Tarragona, als 7 anys comença els seus estudis de piano. Després de ser format al Conservatori Professional de Música de Tarragona, fa un salt cap a la música moderna de la mà del compositor, pianista i pedagog Conrad Setó.

Posteriorment continua la seva formació a l’Escola – Taller de Músics de Barcelona tot obtenint el Grau Superior de Composició i Arranjaments, i el Grau Superior de piano especialitat Jazz. Ha estudiat amb Joan Monné, Alfons Carrascosa, Vicens Martín, Jon Robles, Joan Díaz i Michael Grossman, entre d’altres grans músics dintre del marc jazzístic espanyol.

Ha actuat al Institut d’Estudis Nord-americans de Barcelona i Palau de la Música amb la Jove Big Band del Taller de Músics, i en diferents escenaris i festivals catalans amb el seu propi septet i quartet de jazz amb temes i arranjaments propis.

Actualment continua la seva formació musical al ESEM – Taller de Músics, és Director de l’Escola Municipal de Música Baptista Nogués de Mont-roig del Camp i Miami (Tarragona) tot combinant la seva tasca com a pedagog, compositor i com a músic intèrpret en diferents projectes.

Aureli_Andres-2_20080601020348AURELI ANDRÉS

Trompeta, trombó, tuba, bombardí.

El seu gentilici és Alcanalí; no moltes persones ho poden dir, ja que son 700 a Alcanalí (Alacant). Va fer els estudis de trombó i bombardí als conservatoris d’Alacant i Madrid. Jesús Juan Oriola (catedràtic del conservatori d’Alacant), Enrique Ferrando (trombó solista a l’orquestra nacional d’Espanya) i Michio Cagiwada (trombonista d’estudi de gravació a Tokio, Japó) han estat els seus professors. Des de 1996 fins el 2007 ha estat “parquer”, trombonista en parcs temàtics, primer 6 anys al Japó i 5 anys a Catalunya.

A partir de la seva estada a Catalunya, forma part dels grups: The Summerwind band –rock i swing-, Debbie & her dixie boys –dixieland-, Underwater Funk Experience –funky-, Big Band del Baix Camp, Per tot el món –espectacle infantil-, Cobla de Reus –sardanes- i Orquestra Estelada –orquestra de ball.

PEPE FERNÁNDEZ

Bateria

Vila-secà “de tota la vida” inicia els estudis musicals als 7 anys al Conservatori de la seva localitat natal, on obté el Grau Professional d’oboè. Uns estudis musicals compaginats amb la percussió i la batería com a segon instrument (la seva gran passió), de la mà de Xavier Bertomeu.

Un cop finalitzats els estudis a Vila-seca marxa cap al Conservatori de Perpignan (França) a cursar els estudis superiors de bateria i música moderna amb André Mallau.

Ha format i forma part de moltes formacions d’estils molt diversos, des de grups de hard-rock i punk-rock fins a grups de bossa-nova, passant per la salsa cubana,  el latin jazz, el funky jazz i la música de carrer, guanyant nombrosos concursos i festivals, tan a nivell nacional com a nivell internacional. Amb totes aquestes bandes ha enregistrat gran nombre de treballs discogràfics.

Ha impartit classes en les Escoles de Música de Salou, Valls i La Canonja. Des del 2012 fins a l’actualitat és mestre de bateria i combo a l’ EMMT (Escola Municipal de Música de Tarragona). En el 2014 entra a formar part de l’equip de l’EMMA.

LAURA GARÍ

Veu, cant modern

 

 

 

 

 

MARTA DE LUCAS

Administrativa.

Administrativa a l’EMMA i al PIJ d’Alcover. Graduada en Educació Infantil i estudis elementals de música.