Equip humà

David FerréDAVID FERRÉ

Piano, acordió, conjunts, songwriting, producció i direcció.

direccio@emmalcover.cat

Títol Superior de Música especialitat piano (Conservatori Superior del Liceu de Barcelona), Curs de direcció de Centres Educatius (ESADE), Postgrau en gestió i polítiques culturals (UB), Màster en gestió d’empreses i institucions cultural (UB), Professor en Pedagogia IEM (Liceu de Barcelona), Màster en Bandes Sonores (ESMUC), Producció Musical (Microfusa).

Ha estat membre de junta i cap territorial de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM). Músic en actiu en diferents grups de música actual i tradicional: Penjats de l’ham, La Tieta Clara, Hotel Folky,…

Ha treballat en diverses escoles municipals de música. Des de 2005 és director i professor de piano, conjunts, combos, songwriting i producció musical a l’EMMA.

ALBERT FERRÉ

Saxo, clarinet i flauta travessera.

albertferre@emmalcover.cat

Obté el diploma de Grau Professional al Conservatori de Tarragona, amb el professor Quim Subirats, i el Grau Superior de Saxofon al Liceu de Barcelona amb el professor Albert Julià. Paral·lelament als estudis de música clàssica cursa estudis d’harmonia moderna al Taller de Músics de Barcelona. Als conservatoris de Montreuil i al conservatori Nadia Boulanger a París obté el DEM en l’especialitat de Jazz (Diploma d’Estat). A cursat estudis amb els professors: Malo Valois, Xavier CoboNicolas Dary, Pierre Gastaldin, i masters class amb Dave LibmanSteve Coleman i Christophe Bois.
De forma autodidàctica s’interessa a la flauta travessera, el clarinet, la guitarra i a la música electrònica.
A estat membre de vàries formacions musicals, anant del jazz a la pop i les músiques del món.

MONTSE NAVARRO

Llenguatge musical, corals, piano i musicoteràpia.

montsenavarro@emmalcover.cat

Estudia al Conservatori de Reus el grau professional, especialitat piano i cant. Realitza els seus estudis de Musicoteràpia a l’Institut d’ Estudis Psicològics de  Barcelona i es gradúa per la Universitat de Vic.

És llicenciada en psicologia per la URV, màster en psicologia clínica i de la salut.  Ha exercit de psicòloga en diferents centres de Tarragona. La seva activitat professional com a docent s’emmarca dintre de vàries escoles de música del Camp de Tarragona des del 2007. Ha fet formació en Dalcroze i en Música i moviment a l’Institut Gordon de Barcelona, al Consevatori de Bellaterra i a l’ Institut Dalcroze de Barcelona.

La seva experiència com a musicoterapeuta de més de 10 anys (reconeguda per la Federació espanyola de professionals de la musicoteràpia) està vinculada a la salut mental , a la tercera edat i demències, i a l’Educació Especial.

Actualment, coordina l’àrea de llenguatge musical de l’EMMA, és professora de piano i cant coral, i lidera el projecte de Música a la Llar d’infants, presentat el 2018. Col.labora en diversos projectes solidaris de música africana ( www.musicaparasalvarvidas.org) i pertany a la Junta de l’As. catalana de musicoteràpia ( www.musicoterapia.cat ) Imparteix formació i tallers de musicoteràpia en determinats col.lectius.

JordiJORDI ADSERÀ

Guitarra elèctrica i agrupacions de guitarres.

jordiadsera@emmalcover.cat

Obté el grau mitjà de guitarra al Conservatori de Vila-seca i la diplomatura de Mestre Especialitat de Música a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona l’any 2008. Postgrau en Música, creativitat i moviment per la Universitat de Bellaterra. Té el mòdul professional d’animació sòcio-cultural des de l’any 1997. Estudia durant 4 anys guitarra elèctrica a l’escola “Music-Art” de Valls amb el professor Ricard Masjoan.

Des de 2005 imparteix classes de guitarra elèctrica i guitarra clàssica a l’Escola Municipal de Música de Alcover, i a l’Escola de Música de El Catllar des de 2006. Experiència com a músic en diferents grups i orquestres de música moderna.

SalvadorSALVADOR MARTÍN

Guitarra clàssica.

salvadormartin@emmalcover.cat

Realitza els estudis de guitarra clàssica nivell elemental i mitjà amb Antoni Baiget al Conservatori de Vila-seca i els estudis de superior amb Fernando Rodríguez, obtenint la llicenciatura al Conservatori del Liceu de Barcelona. Des de 2003 imparteix classes de guitarra a l’escola de música MÚSIC ART de Valls i des de 2006 a l’Escola Municipal de Música d’Alcover.

Compagina la seva tasca docent amb la de director del grup d’havaneres PENJATS DE L’HAM de Valls, on també hi participa com a guitarrista i veu.

JUDITH BARCHÍN

Piano, llenguatge.

judithbarchin@emmalcover.cat

Obté el grau mitjà de piano al Conservatori de música de Vila-seca, el Grau de Treball Social a la Universitat Rovira i Virgili, Màster Universitari en Treball Social Sanitari a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

Va treballar com a administrativa a l’Escola Municipal de Música d’Alcover. Actualment, està treballant a la Unitat d’ Escolarització Compartida a Torredembarra (UEC el Taller) i a l’Escola Municipal de Música d’Alcover com a professora de llenguatge musical i piano.

Aureli_Andres-2_20080601020348AURELI ANDRÉS

Trompeta, trombó, tuba, bombardí.

aureliandres@emmalcover.cat

El seu gentilici és Alcanalí; no moltes persones ho poden dir, ja que son 700 a Alcanalí (Alacant). Va fer els estudis de trombó i bombardí als conservatoris d’Alacant i Madrid. Jesús Juan Oriola (catedràtic del conservatori d’Alacant), Enrique Ferrando (trombó solista a l’orquestra nacional d’Espanya) i Michio Cagiwada (trombonista d’estudi de gravació a Tokio, Japó) han estat els seus professors. Des de 1996 fins el 2007 ha estat “parquer”, trombonista en parcs temàtics, primer 6 anys al Japó i 5 anys a Catalunya.

A partir de la seva estada a Catalunya, forma part dels grups: The Summerwind band –rock i swing-, Debbie & her dixie boys –dixieland-, Underwater Funk Experience –funky-, Big Band del Baix Camp, Per tot el món –espectacle infantil-, Cobla de Reus –sardanes- i Orquestra Estelada –orquestra de ball.

TITUS PRATS

Bateria i percussió tradicional

titusprats@emmalcover.cat

Inicia els seus estudis musicals a l’Escola de Música del Centre de Lectura de Reus i, poc després, ingressa al Conservatori Municipal de Reus. A continuació es matricula a l’Aula de Música Tradicional i Popular (AMTP) d’on obté el Diploma d’Instrumentista Tradicional. Més tard entra a l’ESMUC on es gradua amb el Títol Superior en Percussió Històrica.

Ha estudiat “Frame Drums” amb mestres com Andrea Piccioni, Mauricio Molina i David Mayoral, percussió llatina amb David Rincón, Luis Chacón i Daniel Forcada. Ha estudiat Percussió Moderna i Bateria amb Daniel Forcada a l’ESMUC.

També compta amb més de 20 anys d’experiència en el món de la docència de la percussió tradicional, on és, o ha estat mestre d’escoles com l’Escola Municipal de Música de l’Arboç. l’Aula de Sons Escola de Música Tradicional de Reus, del CEIP Santa Anna de Castellvell, a EspaiTrad de Valls i a l’Aula de Música Tradicional i Popular de la Generalitat de Catalunya a la demarcació de Manresa.

MARINA MARTÍNEZ

Veu, cant modern, combo

marinamartinez@emmalcover.cat

Natural de Salou, on va començar amb la música. Als 7 anys comença els seus estudis de saxo i més endavant s’endinsa al piano. Participa a vàries agrupacions de l’Escola Municipal de Música de Salou com el grup de saxos, la banda, i el cor Duorum, on va iniciar-se al cant. Més tard s’interessa per l’àmbit del jazz i la música moderna aprenent de professors com la cantant Angie Rodríguez i el saxofonista Ivan Saez. Interessada en diversos àmbits ja que està cursant el Grau de Fisioteràpia a Barcelona (UAB) continúa amb els seus estudis musicals.

LARA ARIN

Violí

laraarin@emmalcover.cat

Obté el diploma de Grau Professional a l’Escola de Música i Conservatori de Reus amb l’especialitat de violí, i viola com a instrument complementari.

Després va compaginar la música amb els seus estudis en Arquitectura. Ha tocat a diverses orquestres fent concerts, entre altres llocs, al Palau de la Música, l’Église Saint Eustache o l’Oratoire du Louvre a Paris.

Actualment està treballant a l’EMMA i forma part del quartet “16 cordes”, i de l’orquestra de l’Universitat Rovira i Virgili.

SUSI POBLET

Administrativa.

secretaria@emmalcover.cat

Llicenciada en Geografia i Historia
Tècnic en Gestió Administrativa i Financera
Certificat Aptitud Pedagògica.
Experiència professional: Administracions Públiques i Entitats Privades. Tasques d’ensenyament a gent adulta aturada.