La Coral Juvenil i un combo de l’EMMA participaran al cicle musical “Pinzellades Musicals” de Tarragona

PinzelladesPer primera vegada, l’EMMA ha estat convidada a participar al cicle musical “Pinzellades Musicals” organitzat des de l’Escola Municipal de Música de Tarragona amb la col·laboració de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació de Tarragona.

El projecte “Pinzellades Musicals” pretén treure la música de l’aula i donar la oportunitat als estudiants de música més joves de les nostres escoles de poder exhibir la seva música en un context obert al públic i de concert.

Imatges de la Coral Juvenil:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’actuació que presentarà l’EMMA serà la Coral Juvenil acompanyada per un combo de l’EMMA dirigits per la professora de l’EMMA Elisabet Pérez. Interpretaran un repertori de cançó catalana i espirituals negres.

El concert se celebrarà el dissabte 22 de febrer a les 18:30 a l’Auditori de la Diputació de Tarragona (C/Pere Martell, nº2) i serà gratuït per a tots els assistents. A més de l’actuació de l’EMMA hi actuaran agrupacions de les escoles de música de Tarragona, Constantí i del conservatori de Reus.

Dins el mateix cicle “Pinzellades Musicals”, el proper dissabte 26 d’abril, la banda i els conjunts de guitarres de l’escola seran els protagonistes d’un nou concert.

Us deixem amb un fragment de l’assaig del concert: