Nova edició dels Tallers de l’EMMA (tardor 2015)

Títol

Viu noves experiències musicals: descobreix els nous tallers de l’EMMA

Amplia horitzons, aprèn en grup divertint-te amb la música que més t’agrada

conceptes

Aquesta tardor, l’EMMA proposa una nova edició de tallers musicals que tant bona acceptació han tingut en edicions passades.

Els nous tallers de l’EMMA volen facilitar l’accés a la formació musical a gent de totes les edats, amb coneixements musicals o sense, per a totes les butxaques, amb uns horaris pensats per gent que treballa o estudia i amb unes temàtiques molt actuals.

En aquests tallers, la paraula clau és “pràctics”, de forma que cada taller té com a objectiu adquirir unes habilitats per satisfer els nostres desitjos musicals. S’impartiran de forma col·lectiva intentant generar sinergies entre els alumnes de cada taller i aprendre entre iguals. És a dir, es caracteritzaran per tenir un caràcter lúdic i social: volem que siguin un punt de trobada de persones amb les mateixes inquietuds musicals que vulguin divertir-se aprenent i compartint coneixements entre companys.

Flyer informatiu:

cartell grafic(Clica sobre la imatge per descarregar)

L’oferta de tallers s’emmarca dins els àmbits de les noves tecnologies i les noves pràctiques musicals. El taller de Cant Modern, farà una aproximació pràctica a la tècnica vocal moderna i als repertoris més actuals; el de Coral “Oh happy Alcover”, proposarà una nova forma d’entendre el cant coral com a un espectacle complet a partir del cant i el moviment; el taller de Guitarra d’Acompanyament, introduirà les nocions bàsiques per utilitzar la guitarra com a instrument d’acompanyament de tot tipus de repertoris populars; el taller de Dansa Moderna (novetat d’enguany) presentarà les modalitats de modern dance i dansa jazz a tots els amants del ball; el taller de Música Electrònica (renovat), ens mostrarà els processos creatius més comuns en els diferents gèneres de la música electrònica, s’experimentarà i improvisarà sobre diferents programaris i instruments físics i virtuals; finalment, el taller de Teatre Musical ens donarà els coneixements pràctics necessaris per combinar amb destresa i solvència aquestes dues arts com són la música amb el teatre.

La informació detallada dels Nous Tallers de l’EMMA, continguts, professorat, preu, està publicada a la web www.emmalcover.cat, des d’on també es pot fer la inscripció online des del 26 d’octubre al 6 de novembre.